Seks personlige rekorder på Brandbu

Fem utøvere fra Søndre Land IL Friidrett deltok på Mohagen Bil Cup 2 på Brandbu stadion onsdag kveld 31. mai. Samtlige presterte ny personlig rekord i en eller flere øvelser. Dagens mann ble Even Rudsengen (16) med to nye personlige rekorder på like mange starter.

Med varme og godvær komme også resultatene på friidrettsbanen. Slik opplevdes det på Brandbu stadion onsdag kveld, der friidrettsutøverne endelig ble møtt med sol og godvær denne forsesongen.

Even Rudsengen (16) hadde framgang i både sprint og hopp innendørs i vinter, og fortsatte den utviklingen på Brandbu onsdag. Først med å forbedre PB på 60 meter – i motvind – med fem hundredels sekund til 8,22, for så å forbedre lengdepersen med 10 cm til 5,12 meter – også det i motvind.

Gracia Kongolo (20) og Anja Ødegård (17) fulgte hverandre i tre konkurranser gjennom kvelden, der det var noenlunde jevne. I den avsluttende trestegkonkurransen oppnådde begge personlige rekorder med 9,76 meter på Gracia og 9,29 meter på Anja. Da hadde de først vært rett bak persene sine i motvind på 60 meter og i lengdegropa .

Nikolai Stavik Moshagen (12) fikk god treff med spydet (400g), der tre av fire kast var lenger enn gamlepersen. Det lengste målte 22,21 meter, en forbedring av tidligere PB med nesten fire og en halv meter.

Aksel Stavik Moshagen (9) satte ny personlig rekord på 60 meter med manuell tidtaking, 10,0.

Du finner alle resultatene her