Friidrett på flere arenaer denne helgen

En ny aktiv friidrettshelg står for døren. På Blåbærmyra på Fagernes er det Gjensidigeleker med innlagt ungdomscup for Oppland og Hedmark fredag kveld og lørdag. I Bergen arrangeres storstevnet Framolekene på Fana stadion, som rekrutteringslandslaget i mangekamp benytter til samling en uke før kursen legges mot Finland og Nordisk mesterskap.

Sju SLIL-utøvere tar turen til Valdres; Aksel Stavik Moshagen (9), Nikolai Stavik Moshagen (12), Even Rudsengen (16), Anja Ødegård (17), Caleb Kongolo (17), Ask Lindbråten (18) og Christoffer Tvinnereim (19). De gjør i alt 21 enkeltstarter i løpet av stevnet, der noen av dem deltar en av dagene og noen begge dager.

Telma Eid (19), som er i fin formutvikling,  deltar i Framolekene lørdag og søndag. Lørdag står 60 meter, høyde og spyd på programmet, mens det for hennes del er 100 meter og lengde søndag. Rekrutteringslandslaget har fokus på konkurranseforberedelse og -gjennomføring, kombinert med videoanalyse og evaluering under helgens samling i Bergen.

Se startlister og tidsskjema for Fagernes-stevnet her (NB: Det er noen foreløpige mangler i startlistene)

Les mer om Framolekene her