F.v. Fredrik Johnsbråten, Noah Bakken Hesla, Nikolai Stavik Moshagen, Sander Johnsbråten, Eline Raddum Hvitsand og Hedda-Elida Johansen deltok på helgens supersamling i Bærum idrettspark.

Seks SLIL-utøvere på supersamling i Bærum

Her trener alle samlingsdeltakerne løpedrills med Quincy Douglas.

120 ungdommer i alderen 14 til 19 år fra sju østlandskretser har denne helgen deltatt på supersamling i Rudhallen i Bærum idrettspark. Seks Søndre Land-utøvere har deltatt på samlingen, som har inneholdt to dager med masse trening, antidopingkurs, møte med noen av landets beste friidrettsutøvere, hotellovernatting og masse gøy og sosialt samvær på tvers av kretsene Innlandet, Oslo, Akershus, Vestfold, Østfold, Telemark og Buskerud.

På grunn av pandemien er det to år siden sist kretsene arrangerte supersamling. De 120 plassene på samlingen ble funntegnet på en uke, og det var laaaang venteliste for å få delta.

Hedda-Elida Johansen ble trent i sleggekast av OL-sølvvinner Eivind Henriksen.

Deltakerne på samlingen har trent øvelsesspesifikt på en øvelse hver gjennom helgen, mens det i tillegg har vært felles basisøkter begge dager. Hedda-Elida Rudhallen er en av få innendørsarenaer i landet hvor det kan kastes alle kastøvelser innendørs. I sleggekast stilte OL-sølvvinner Eivind Henrilsen som trener både lørdag og søndag, noe Søndre Lands Hedda-Elida Johansen (14) deltok på begge dager.

Noah Bakken Hesla under en av helgens basisøkter.

Noah Bakken Hesla (14) og Eline Raddum Hvitsand (14) trente spydkast med Teemu Pasanen, som til daglig trener noen av landets beste spydkastere. Sander Johnsbråten (16) og Fredrik Johnsbråten (18) trente sprint med Jørn Tollefsen (en av løperne på laget som har norsk rekord på 4 x 100 meter stafett), mens Nikolai Stavik Moshagen (16) trente stavhopp med juniorlandslagstrener Yoann Rouzières.

Les omtale fra samlingen på friidrett.no her