Eline Raddum Hvitsand kastet igjen spydet langt, og vant gull i J15.

Sterk siste dag av Veidekkelekene

Søndre Lands utøvere hadde er sterk siste dag av Veidekkelekene på Lillehammer søndag. Seks nye personlige rekorder og åtte ,edaljer – hvorav fem gill – ble med i bagasjen hjem. Totalt har klubbens utøvere oppnådd 12 nye personlige rekorder og 17 medaljer (8-6-3) i løpet av tre konkurransedager på Stampesletta.

Søndag ble Edel Agnete Glomsås-Eide (13) den største sankeren av personlige rekorder (PB). Hun forbedret PB i høyde med sju cm til 1,35, på 600 meter med vel to og et halvt sekund til 1.51,75 og på 100 meter, som hun løp for første gang, med 15,14.

Aksel Stavik Moshagen forbedret persen i spyd med nesten fire meter.

Aksel Stavik Moshagen (14), Noah Bakken Hesla (15) og Nikolai Stavik Moshagen (17) oppnådde en PB hver. Aksel forbedret persen med 600g spyd med nesten fire meter til 31,59. På 100 meter forbedret Noah persen med 11 hundredels sekund til 12,97 og Nikolai med ett tidels sekund til 11,77.

Nissi Kongolo vant gull i lengde G16.

Eline Radum Hvitsand (15) var tett oppunder persene sine i kulestøt og spyd da hun vant gull i begge øvelsene i J15 med henholdsvis 10,96 og 35,95 meter. Nikolai Stavik Moshagen vant gull i G17 i kulestøt 5 kg (12,46) og diskos (26,56), mens Nissi Kongolo vang lengde i G16 med 5,91. Aksel Stavik Moshagen vant sølv i G14 i diskos 1 kg (21,67) og spud 600g (31,59), mens Noah bakken Hesla vant en bronse i kulestøt 4 kg i G15 (9,56).