Caleb Kongolo (16) er en av to utøvere fra Søndre Land IL Friidrett som allerede er kvalifisert for deltakelse og dermed er en del av Team Brandbu 2016.

Caleb Kongolo (16) er en av tre utøvere fra Søndre Land IL Friidrett som er kvalifisert for deltakelse og dermed er en del av Team Brandbu 2016.

 

I forbindelse med at NM junior i 2016 arrangeres på Brandbu av Brandbu IF og Søndre Land IL Friidrett, har Hedmark, Oppand og Akershus friidrettskretser gått sammen om et team. Alle som kvalifiserer seg til mesterskapet blir med i teamet, og får teamets t-trøye.

Teamet omfatter alle utøvere i alderen 15 til 22 år fra de tre kretsene som kvalifiserer seg til deltakelse i NM junior 2016 på Brandbu 5. til 7. august.

Kravet for å komme med på teamet er altså oppnådd kvalifiseringskrav for deltakelse i NM junior. Alle utøvere fra de tre kretsene vil få en t-skjorte som bevis på at de er en del av teamet. Utøvere kan kvalifisere seg til teamet helt fram til påmeldingsfristen går ut to uker før mesterskapet.

Se hele teamet her

Som arrangørklubb er Søndre Land IL Friidrett stolte av at vi også kommer til å ha med egne utøvere blant deltakerne i mesterskapet. Tre av klubbens utøvere, Telma Eid (18), Caleb Kongolo (16) og Christoffer Tvinnereim (17), er kvalifisert i flere øvelser.

Søndre Land IL Friidrett  håper det skal bli flere søndrelandinger på startlistene innen påmeldingsfristen går ut ved midnatt 26. juli. Utøvere som Anja Ødegård (16), Christian Kongolo (21), Haldor Hagen Jøsendal (19) og Dag Pettersen (16) har alle potensiale til å oppnå kvalifiseringskravet for NM-deltakelse inneværende år. Skulle de ikke lykkes i år, har alle fortsatt flere år igjen i juniorklassene med tanke på kvalifisering til kommende års mesterskap.

Se kvalifiseringskravene her

Her presenterer vi klubbens utøvere etter hvert som de kvalifiserer seg til Team Brandbu 2016:

Kvinner U20:

Telma Eid (18). Har greid kvalifiseringskravet i følgende øvelser: 100 meter, 200 meter, høyde, lengde, tresteg, 100 meter hekk og kulestøt.

Menn U20:

Caleb Muamba Kongolo (16). Har greid kvalifiseringskravet i følgende øvelser: 100 meter.

Christoffer Tvinnereim (17): Har greid kvalifiseringskravet i følgende øvelser: Høyde