Telma Eid vise lovende takter i blant annet lengdehopp under den nylig tilbakelagte treningsleiren på Tenerife.

Telma fikk idrettsstipend – dro på treningsleir

Telma Eid (22) mottok på tampen av fjoråret Søndre Land kommunes idrettsstipend med 2500 kroner. Like etterpå dro hun til Tenerife på to ukers treningsleir. Komende helg står årsdebuten for døren med NM i mangekamp innendørs.

Telma er den tredje utøveren fra Søndre Land IL Friidrett som mottar kommunens treningsstipend etter at stipendordningen ble innført. I klubben er det også slik at utøvere som mottar kommunens stipend kan søke klubben om det tilsvarende. Du kan lese mer om ordningen her.

Telma er tid daglig student i Trondheim, der SLIL Friidrett har etablert et samarbeid med Ranheim IL om hennes trening. Telma hadde en oppløftende høstsesong utendørs i fjor, blant annet med personlig rekord og klubbrekord i tresteg for kvinner senior. Hun har fortsatt å trene godt gjennom høsten og vinteren, og går en spennende konkurransehelg i møte under NM i mangekamp kommende helg.

Dette er Telmas første mangekampstart siden hun deltok i Nordisk Mesterskap i juni 2018, en måned etter at hun ble norgesmester for kvinner senior. Den kommende mangekampen er hennes aller første innendørs.

SLIL Friidrett ønsker Telma Rapportene fra treningsleiren på Tenerife lover godt

SLIL Friidrett gratulerer med idrettsstipende, og ønsker Telma lykke til i konkurransene som kommer.