Noah Bakken Hesla perset med 81 cm i lengde o gvant bronse i G15.

TYRVINGLEKENE LØRDAG: Sju perser og to medaljer

Sju søndrelandinger er denne helgen blant 904 deltakere i Tyrvinglekene innendørs i Rudhallen i Bærum Idrettspark. Klubbens utøvere markerte seg med personlige rekorder og medaljefangst allerede første dag.

I løpet av ni timer med konkurranser lørdag presterte SLIL-utøverne sju personlige rekorder. Det ble også vunnet to bronsemedaljer ved Noah Bakken Hesla i lengde G15 og Nikolai Stavik Moshagen i kulestøt 5 kg G17.

Mathias Bergum Lygre (12) oppnådde ny pers (PB) 5,55 meter med kule 3 kg. På 60 meter løp han like bak pers da han kom i mål til tiden 9,94 i tredjeplass i sitt heat.

Noah Bakken Hesla (15) startet dagen med å forbedre PB på 60 meter med 36 hundredels sekund til 8,19. Så forbedret han PB i lengehopp med hele 81 cm til 5,08 meter. Det ga en sterk tredjeplass til Noah i G15.

Nissi Kongolo (nærmest) i finalen på 60 meter G16.

Nissi Kongolo (16) løp seg til finalen på 60 meter G16 etter å ha forbedret PB med sju hundredels sekund til 7,62 i forsøket. Han gjentok denne tiden da han ble åtter i finalen.

Sander Johnsbråten (17) forbedret PB i kulestøt 5 kg med 25 cm til 8,40 meter. På 60 meter forbedret han PB med hele 1,13 sekunder til 7,98.

Nikolai Stavik Moshagen i lengde

Nikolai Stavik Moshagen (17) vant bronse i kule 5 kg med resultatet 11,38. På 60 meter forbedret han PB fra tidligere i vinter med seks hundredels sekund til 7,67. I lengde hoppet han 5,79 og var med i finalen.

Konkurransene i Tyrvinglekene fortsetter søndag. Da skal også Aksel Stavik Moshagen og Eline Raddum Hvitsand i aksjon. Klubbens utøvere gjør totalt 11 starter søndag.

Her er alle resultatene fra Tyrvinglekene.