Velkommen til stevnehelg i Søndre Land – her er tidsskjema og startlister

Søndre Land IL Friidrett arrangerer høststevne i Søndre Land Idrettspark lørdag 2. oktober og kaststevne med innlagt KM for 11-14 år på Holmenbanen søndag 3. oktober. Under arrangementet på Holmenbanen markeres også offisiell åpning av klubbens nye kastanlegg.

Det er 25 påmeldte utøvere fra Brandbu IF, Nordre Land IL, Gjøvik FIK, Gamle Oslo og arrangørklubben Søndre Land IL Friidrett til lørdagens stevne, som gjelder alle aldersklasser fra de aller yngste til og med senior. Til søndagens kaststevne er det 11 påmeldte utøvere fra Hamar IL, Løten IL og Søndre Land IL Friidrett. Søndagens stevne gjelder aldersklassene fra 11 år til og med senior.

Om anleggene:

I Søndre Land Idrettspark er det Polytan fast dekke. Maks tillatt lengde på pigger er 6mm (9 mm i høyde og tresteg). Det er manuell tidtaking m/stoppeklokke på 60 meter og 300 meter. Det er ikke tilgang på garderober eller dusj. Det er åpen kiosk under stevnet med salg av kaffe, vafler og kaldt drikke. Det er deltakerpremie til alle 12 år og yngre, ellers ingen premiering.

På Holmenbanen er det støpt ring med sikkerhetsbur (nett) for slegge og diskos. I spydtilløpet benyttes tilløpsmatter for piggsko lagt på underlag av grus. Kastsektor har grusdekke. Det er ikke tilgang på garderober eller dusj. I anledning offisiell åpning av kastanlegget serveres det gratis kaffe/kaldt drikke og biteti til alle frammøtte. For klasene 11 til 14 år teller stevnet som kretsmesterskap for Innlandet. Det deles ut KM-medaljer i gull, sølv og bronse i hver øvelse/årsklasse. I øvrige årsklasser er det ingen premiering ut over at klubbens samarbeidspartner Randsfjord Handel/MX Sport Hov har satt opp bestemannspremier som tildeles beste jente og beste gutt 11-19 år som oppnår resultat med høyest poengsum etter Tyrvingtabellen. Holmenbanen har adresse Skrankehøgda, 2864 Fall. Det vil bli skiltet avkjøring fra fylkesveien ved Skrankefoss, og det vil stå parkeringsvakter ved ankomst Holmenbanen. Se kart her.

Publikum er velkommen begge dager. Under arrangementet på Holmenbanen vil gjelde eget oppholdsområde for publikum med sikkerhetsavstand til kastaktiviteten.

Tidsskjema lørdag:

Kl. 12.00: 60 meter J/G 0-12 år.

Kl. 12.00: Lengde J/G 13 år og eldre.

Kl. 12.15: Høyde J/G 0-12 år.

Kl. 12.20: Kule J/G alle klasser (dropinn)

Kl. 13.00: Høyde J/G 13 år og eldre

Kl. 13.00: Lengde J/G 0-12 år.

Kl. 13.30: Tresteg J/G 13 år og eldre.

Kl. 13.50: 300 meter J/G 13 år og eldre.

Starliste Høststevne Søndre Land Idrettspark lørdag 2. oktober

Tidsskjema søndag:

Kl. 13.00: Offisiell åpning av Holmenbanen kastanlegg.

Kl. 13.15: Slegge alle klasser.

Kl. 14.00: Diskos alle klasser.

Kl. 14.40: Spyd alle klasser

Startliste kaststevne m/KM 11-14 år på Holmenbanen søndag 3. oktober.