22 utøvere deltar i Søndre Land-Hallen

22 utøvere i alderen seks til 19 år er påmeldt med i alt 89 enkeltstarter i treningsstevnet i Søndre Land-Hallen lørdag 30. januar. Utøverne fordeler seg med 21 fra arrangørklubben Søndre Land IL Friidrett og 1 fra Brandbu IF Friidrett. På programmet står øvelsene 60 meter, høyde, kulestøt og tre hoppøvelser uten tilløp. Stevnet starter med første øvelse, 60 meter, kl. 11.00.

Vi ønsker publikum velkommen til hallen. I tillegg til å følge fin idrett blir det mulig å få kjøpt seg kaffe og vaffel i kiosken. Resultatene vil både de som er til stede i hallen og andre kunne følge «live» her på Søndre Land IL Friidretts hjemmeside utover dagen.

For utøverne byr stevnet på en fin mulighet for å utfordre sine egne personlige rekorder. For de eldste utøverne vil stevnet også telle som kvalifisering for mulig deltakelse i vinterens norske innendørsmesterskap.

Dette gjelder i første rekke Ungdomsmesterskapet i Steinkjer siste helga i februar og NM i hopp uten tilløp for junior i Bærum første helga i mars.

Tidsskjema

Deltakerliste