Flott 5. plass til Telma Eid i seniorenes NM fredag.

Flott resultat og plassering i NM-debuten

1,70 i høyde og 5. plass! Det må vi si var en god NM-debut i seniorsammenheng for Telma Eid (22). Hun har riktigok tre NM-gull for senior i mangekamp, og en bronse i høyde uten tilløp fra senior-NM innendørs, men helgens NM i Bergen er første gang Søndre Land-utøveren deltar i hovedmesterskapet for senior utendørs.

Telma gikk inn i kvinnenes høydekonkurranse på 1,60, som hun tok i andre forsøk. Deretter passerte hun lista på 1,65 i første forsøk, før 1,70 ble tatt i tredje og siste forsøk. Hun gjorde deretter tre gode forsøk på 1,75. Telma har 1,71 som pers fra NM mangekamp tidligere i høst.

Gullet ble utdelt på 1,80, mens sølv og bronse ble vunnet på 1,75. Telma hadde samme resultat som fjerde kvinne i konkurransen.

Telma er satt opp med tre hoppøvelser denne helgen. Hun hopper lengdefinale lørdag, mens det er finale i tresteg søndag. Telma er i god form, og kan komme til å levere flere sterke resultater – og plasseringer – på Fana stadion.

Her er NM-resultatene.

Mesterskapet kan følger på Nrk2 og på arrangementets egen live web-TV. Du finner Telmas tidsskjema og lenke til web-TV her.