Friidretten ønsker alle en god jul

Utøvere, trenere og tillitsvalgte i Søndre Land IL Friidrett ønsker alle en god og fredfull jul. Det var god julestemning på den siste førjulstreninga i Søndre Land-hallen bittelillejulaften. Nisseluer var medbrakt til ære for fotografen, og flere trente med luene på. Noen hadde også med seg grautsleiv, dog uten at det ble servert noe å bruke den til.

Friidrettsungdommene i Søndre Land ligger ikke på latsida selv om det er jul. To økter står på programmet på dagtid lørdag og tirsdag i romjula, og fra lørdag 2. januar går alle treninger som normalt igjen. I tilknytning til treninga andredag er det også approbert treningsstevne i høyde uten tilløp.

En av klubbens utøvere, Telma Eid, legger fjerdedag kursen mot Tenerife, der hun skal delta på en to uker lang treningsleir sammen med resten av kretslagene fra Oppland, Hedmark og Akershus.

Den første stevnetesten innendørs er KM i Stangehallen i midten av januar. I siste halvdel av februar står de nasjonale innendørsmesterskapene for tur med NM/UM i mangekamp i Sandnes, UM i Steinkjer og NM senior pluss NM junior hopp uten tilløp i Bærum.

I romjula vil vi oppsumere friidrettsåret 2015 i Søndre Land IL med den tradisjonelle oversikten over hvordan klubbens utøvere har plassert seg på norgesstatistikken utendørs. Det blir selvsagt også resultater fra høydehoppinga uten tilløp, der et par av klubbens utøvere skal gjøre et siste kretsrekordforsøk for året.

Norges Friidrettsforbund har lagt ut et eget julebrev til norsk friidrett på sine hjemmesider. Julebrevet kan du lese her.

God jul