Her er årets julebilde fra Søndre Land IL Friidrett. Dette var gjengen som deltok på den siste tirsdagstreninga før jul.

God jul til alle friidrettsvenner

Søndre Land IL Friidrett ønsker alle aktive, medlemmer, tillitsvalgte, supportere, sponsorer, samarbeidspartnere, støttespillere og friidrettsvenner fjern og nær en god jul og et godt nytt år.

Klubben er i ferd med å legge bak seg et år med stor aktivitet, der også seks av klubbens utøvere har vunnet til sammen 14 medaljer i ofesielle norske mesterskap (ungdom, junior og senior). De mest ambisiøse av utøverne ligger ikke på latsida selv om julefreden nå er i ferd med å senke seg.

Tirsdagstreningene for barn (fra 11 år) og ungdom har nå jul- og nyttåropphold fram til 7. januar. Konkurranseutøverne, først og fremst de eldste, holder koken også gjennom julen.

Lille julaften var det styrketrening som vanlig. Andredag møtes de igjen for hopp- og sprinttrening, mens det står sprint og utholdenhet på programmet fjerdedag. En av klubbens utøvere, Telma Eid (21), legger femtedag turen sørover for to ukers treningsleir på Tenerife. Dit reiser også Ingvild Ladehaug, Nordre Land-utøveren som er en del av treningsgruppa i Søndre Land.

Det er nå bare tre uker til Ungdoms-NM og NM i mangekamp innendørs i Nes Arena på Romerike. Der ligger det an til at SLIL Friidrett skal ha med tre utøvere i år. Om en måned til senior NM innendørs i Rudhallen i Bærum, der det også arrangeres NM og Jr. NM i hoppøvelser uten tilløp. Deretter følger Ungdoms-NM i samme hall i slutten av februar.

Vi høres!