Kombinere ferie og løpsdeltakelse?

Liker du å være aktiv i ferien? Det ligger vel til rette for å kombinere ferie med deltakelse i løp rundt om i Norge. Også i juli er det flere spennende løp i terminlista.

Hva med Hornindal Rundt eller Norges vakreste halvmaraton på Smøla? Eller Malmvegen Minneløp i Folldal eller Jordbærdilten i Valldal? Mulighetene er flere, og du finner dem alle i terminlista for løp i Norge.

På Norges Friidrettsforbunds nye nettsider for løp utenfor bane – Løp i Norge (tidligere mosjon.no) – kan du holde deg oppdatert om hva som skjer på løpsfronten. Du kan også følge Løp i Norge i sosiale medier, som Instagram.

I vårt distrikt nærmer det seg nyvinningen Tour of Mjøsa, som du kan lese mer om her. Lokalt er det somerpayse i løpsarrangementene inntil Lan Løpskarusell drar igang igjen fra 14. august. Da er det terrengløp på Vestsida som står på karusellprogremmet.

Om du vil holde formen ved like sammen med andre her hjemme, kan du bli med i løpegruppa i Søndre Land IL Friidrett. Den møtes i Kråkvika på mandager kl. 18.00 for intervalltrening i individuelt tempo. Du kan lese mer om Løpegruppa her og følge løpende beskjeder om aktiviteten på gruppas facebookside her.