Land Løpskarusell til Vestsida 14. august

Onsdag 14. august er det igjen klart for Land Løpskarusell etter sommerpausen. Da står terrengløp ved Ringelia idrettsplass på Vestsida på programmet. Dette er et nytt løp av året i Land Løpskarusell, og arrangeres i samarbeid med Rinelia IL.

Løpet har start og innkomst på gressbanen ved siden av Vestsida oppvekstsenter, som ligger helt inntil hovedveien langs Vestsida et par mil sør for Fluberg bru.

Valgfrie distanser er 400 eller 2300 meter på hovedsaklig gress- og grusunderlag. Den korte løypa går en runde rundt idretts- og skoleanlegget, mens den lange løypa følger turstien som er anlagt som en runde fra idrettsplassen og i området omkring – med oppløp over gressbanen.

Løpet på Vestsida går på hovedsaklig gress- og grusunderlag.

Løpet starter kl. 18.30. Det er påmelding ved frammøte fra kl. 18.00. Ringelia IL holder åpen kiosk under arrangementet, som passer for alle uavhengig av alder og fysiske forutsetninger. Her kan en delta i sitt eget tempo.

Onsdagens løp er det 8. av totalt 12 løp i årets Land Løpskarusell. Land Løpskarusell er et arrangementssamarbeid mellom Søndre Land IL Friidrett og friidrettsgruppa i Nordre Land IL.

Velkommen til høstsesongen i Land Løpskarusell.

Du kan også lese om løpet på Hele Vestsidas hjemmeside her.

Les mer om startkontinget, program og premiering i Land Løpskarusell her.

Løpegruppe

Har du lyst til å trene i eget tempo i en sosial setting sammen med andre løpsinteresserte mosjonister. Da kan du bli med i løpegruppa i Søndre Land IL Friidrett, som samles i Kråkvika ved Hov for individuell, men sosial intervalltrening hver mandag kveld.

Les mer om løpegruppa her.