Løpegruppedeltakere samlet for en pust i bakken under en av intervallkveldene i Kråkvika.

Mandag er løpegruppekveld i Kråkvika

Løpegruppa i Søndre Land IL Friidrett holder det gående også i sommer. Mandag 8. juli kl. 18.00 er det ny løpegruppekveld i Kråkvika ved Randsfjorden nedenfor Hov. Løpegruppa er et tilbud om å møtes for intervalltrening i hver enkelt deltakers tempo.

– Vi møtes kl. 18.00 for litt prating og oppvarming, mens selve intervalløpinga pågår en halvtimes tid. Her er det bare å møte opp for alle som vil være med å mosjonere i en sosial setting, sier Tor Kyllingstad, som er løpegruppetrener i SLIL Friidrett etter å ha deltatt på kurs i regi av Norges Friidrettsforbund.

I løpegruppa er faktisk poenget at ingen skal løpe sammen, men likevel være sammen om aktiviteten. De som vil være med møtes og løper intervall i eget tempo innenfor et geografisk begrenset område.

Poenget med å begrense arealet løpingen foregår på er at alle skal høre lederens signal for start og stopp på intervallene. Det er mange ulike intervallformer som kan benyttes, og løperne vil ut i fra ulikt tempo være på ulike steder i rundløypa til enhver tid.

Å delta på løpegruppa er gratis for medlemmer i Søndre Land IL Friidrett. For nye medlemmer som vil delta koster et medlemskap i SLIL Friidrett 100 kroner per kalenderår.

Løpegruppa har egen side på Facebook, der løpende beskjeder og informasjon om aktiviteten legges ut for deltakerne. Du finner facebookgruppa her.

Les mer om Løpegruppa her

Kombinere ferieopplevelser og deltakelse i løp? Du finner flere fine muligheter her.