Landstafetten 2016 går torsdag 5. mai

Landstafetten 2016 går av stabelen i Hov sentrum torsdag 5. mai (Kr. Himmelfartsdag). Årets stafett er det 48. i rekken der lagene kjemper om Søndre Land kommunes vandrepokal i både jente- og gutteklassen. I fjor stilte 10 lag til start. I år håper vi å se enda flere klubber på startstreken ved rådhuset.

Søndre Land IL Friidrett har vunnet gutteklassen de tre siste årene. Raufoss vant jenteklassen i fjor, og Fagernes året før.

Foruten arrangørklubben Søndre Land IL Friidrett har Raufoss, Nordre Land, Brandbu og Fagernes vært å finne på startstreken de siste årene. I år håper vi at også klubber som Gjøvik FIK og Gausdal FIK klarer å stille lag. Også klubber utenfor vår egen region og krets er invitert til stafetten, som er åpen for alle klubber uansett tilholdssted.

Etter stafetten, kl. 14.00, åpnes stafettløypa for løpere i alle aldere. Da er det for tredje året på rad løp i Land Løpskarusell i samme trase som Landstafetten. Det vil si inntil tre runder i to ulike sløyfer rundt rådhuset. For barn er det også tilbud om å løpe en kortere runde.

Last ned invitasjon her: Landstafetten 2016

Les mer om Landstafetten 2016 her

Les mer om Land Løpskarusell 2016 her