Tett kniving i berg og dalbane

Trym Olsson Røen (18) fra Søndre Land IL var i år som i fjor raskest på tre runder (2400 meter) i berg og dalbane-løypa ved Fryal skole. Morten Parthaugen (MV40-44) hadde heng på Olsson Røen under hele løpet, og fulgte kun to sekunder etter i mål. Totalt 15 løpere deltok i årets tiende utgave av Land Løpskarusell.

Som for alle løpene i årets Land Løpskarusell, var det deltakerøkning også onsdag 31. august. Riktignok med bare en løper mer enn på tilsvarende løp i fjor, men sesongen sett under ett har det vært stor deltakervekst i løpskarusellen.

Ni barn stilte til start på 800 meter, og viste flott løping i det varierte terrenget rundt skoleanlegget på Fryal. Fem senior og en G11-løper stilte på full distanse 2400 meter. Totalvinner Olsson Røen var et par sekunder bak sin vinnertid fra samme løp i fjor, mens toer Parthaugen løp seg ned tre sekunder.

Treer i mål var Tor Kyllingstad, SLIL, på tiden 9.55,0. Hans Lysen (MV60-64) var firer i mål på tiden 9.59,0. Det betyr at Hans løp hele 26 sekunder fortere i den samme løypa i år enn i fjor.

Her er alle resultatene: Resultater Fryal 31.08.2016

Land Løpskarusell 2016 avsluttes på Lands Museum kommende onsdag, 7. september. Ler mer om Land Løpskarusell 2016 HER.