Stor forbedring av personlig rekord i kulestøt for Ingeborg Lysen Bekkelien (13).

Mandag med fem perser på stadion

Det ble prestert fem nye personlige rekorder da Søndre Land IL Friidrett arrangerte «ministevne» med lengde og kulestøt på programmet i Søndre Land Idrettspark mandag 20. juni. Totalt ni utøvere – alle fra arrangørklubben – stilte til start. Stevnet omfattet årsklassene fra 12 år til og med senior.

Ingeborg Lysen Bekkelien (13) forbedret personlig rekord i kulestøt 2 kg med nesten tre meter. 9,67 meter er et topp nasjonalt resultat i hennes årsklasse, og betyr at klubben har to jenter blant de sju-åtte beste i kulestøt i J13 denne sesongen.

Josue Kongolo (18)

Også Josue Kongolo (18) og Nikolai Stavik Moshagen (15) oppnådde nye personlige rekorder i kulestøt. Josue forbedret PB med 6 kg kule med 33 cm til 13,15 meter. Nikolai forbedret PB med 4 kg kule med 10 cm til 11,16 meter. Begge resultatene er topp 5-plasseringer på den nasjonale årsbestestatistikken for de respektive aldersklassene.

Nikolai Stavik Moshagen

Solid forbedring av kulepersen ble det også på Hedda Elida Johansen i J13. 7,17 meter er en forbedring av persen med 2 kg kule med 68 centimeter.

I lengdegropa var Mohamed Ali Abdullahi (24) alene om å prestere personlig rekord. Resultatet 4,60 er en forbedring av hans bestenotering med 11 cm.

Her er alle resultatene.