Nikolais NM i mangekamp endte på legevakta i Stavanger lørdag kveld.

NM-HELGA ENDTE PÅ LEGEVAKTA

Helgens norske mesterskap i mangekamp i Sandnes startet bra for Nikolai Stavik Moshagen (18), men endte på legevakta ved Universitetssykehuset i Stavanger lørdag kveld.

Nikolai skadet seg i satsen på dette hopper, der han likevel presterer å gå over på 1,84.

Det var i fjerde og siste øvelse under første dag av mangekampen Nikolai var uheldig. Bare to av sju utøvere i guttenes juniorklasse var fortsatt med i høydekonkurransen da lista lå på 1,84. Nikolai hoppet over, men kjente i satsen og da han landet på matta at noe var vondt på baksiden av låret.

Han fikk utmerket førstehjelp på stedet, og transport videre til legevakta i Stavanger for nærmere undersøkelse. Etter legesjekk ble han beroliget med en tilbakemelding om at det neppe er noe alvorligere enn en rivning i hamstringmuskel.

På krykker bar det lørdag kveld tilbake til Sandnes, der det ble en rolig søndag framfor de tre siste øvelsene i NM-mangekampen.

Det startet bra lørdag med ny pers på 60 meter med tiden 7,52. I lengde var han ikke inne på planken på noen av hoppene, og fikk et resultat litt under det han er god for.

I kulestøt mislyktes alle tre forsøkene, og han ble stående med et resultat et par meter bak nivået sitt. I høyde gikk det riktig så bra inntil skaden oppsto. 1,84, som han hoppet i hoppet han skadet seg på, er innendørspers med to cm og to cm bak utendørspersen.

Her er alle resultatene fra NM i mangekamp.