Onsdag er det karuselløp i Kråkvika

Onsdag 19. juni arrangeres årets sjuende løp i Land Løpskarusell i Kråkvika ved Randsfjorden nedenfor Hov. Denne gangen er det nulløp som står på programmet.

Nulløp handler om å løpe med jevnest mulig fart. Det løpes to runder i en rundløype, der den som har jevnest rundetider går av med seieren. Det skjer fra tid til annen at noen presterer å løpe rundene med null i tidsdifferanse, derav løpsformens navn.

Søndre Land IL Friidrett har hjelp av «nulløpsgeneral» Odd Hølenmed gjennomføringen av onsdagens løp. Odd er mangeårig nulløpsentusiast, og har i mange år vært en del av det store nulløpsmiljøen på Ringerike. Ringerikskarusellen pleier faktisk å arrangere ett av sine løp årlig i Kråkvika i Hov, og da er det gjerne et tresifret antall deltakere.

Her teller det altså ikke hvor fort en løper. En kan gå de to rundene for den saks skyld. Både nye og etablerte karuselløpere ønskes velkommen til å prøve denne spennende løpsformen i Kråkvika onsdag kveld. Der er det påmelding ved frammøte fra kl. 18.00. Løpet starter kl. 18.30.

Les mer om Land Løpskarusell 2019 her.