ONSDAG STARTER LAND LØPSKARUSELL 2024

Onsdag 24. april arrangeres årets første løp i Land Løpskarusell. Tradisjonen tro starter løpssesongen i Land med terrengløp på Lyngstrand camping ved Randsfjorden nord for Hov. Løpet har start klokka 18.30, og det er påmelding gjerne i god tid på forhånd og ved frammøte før start.

Påmelding til løpet på Lyngstrand (og de andre løpene i Søndre Land) skjer ved å Vippse startkontingenten til 90824969. Opplys om deltakerens navn, fødselsår og distanse. Informasjon om startkontingent og evnt karusellisens for løpere 13 år og eldre finner du her: Land Løpskarusell 2024.

MERK: For medlemmer i Søndre Land IL Friidrett og Nordre Land IL er det redusert startkontingent. Dersom du ikke er medlem, kan du melde deg inn i Søndre Land IL Friidrett via denne lenken: Medlemskap SLIL Friidrett 

Land Løpskarusell er et tilbud i regi av Søndre Land IL Friidrett og friidrettsgruppa i Nordre Land IL. Løpene passer for barn som voksne, og like godt for trimmere som for konkurranseløpere. Det tilbys flere alternative distanser på alle løpene.

Det tilbys også trimklasse uten tidtaking. Land Løpskarusell 2024 omfatter 12 løp fram til avslutningen på Lands Museum 18. september.

Du finner hele terminlista her