På Supersamling med 120 deltakere

Felles basistrening med 120 deltakere.

Fem av klubbens utøvere deltok i helgen på Supersamling for sju østlandskretser i Bærum Idrettspark. Sammen med 120 andre deltakere i alderen 15-19 år sto det masse trening, moro og sosialt på programmet fra lørdag formiddag til søndag ettermiddag.

Aksel Stavik Moshagen (15) og Elibe Raddum Hvitsand (16) trente kule med Mariane Husby, Noah Bakken Hesla (16) spyd med Åsmund Martinsen, Nissi Kongolo lengde med Henrik Flåtnes og Nikolai Stavik Moshagen stavhopp med Yoann Rouzières.

Nissi Kongolo i lengdetrening ledet av eliteutøver Henrik Flåtnes.

I tillegg til trening i de valgte øvelsene var det felles basistrening med Quincy Douglas, faglige foredrag og felles bevertning og overnatting.Formålet med samlingen var først og fremst å knytte bånd på tvers av klubber og kretser, og ny læring og motivasjon for videre treningsinnsats.

De fem SLIL-utøverne som deltok på samlingen skal i januar også delta på kretstreningsleir for Innlandet på Tenerife. Og etter hjemkomst derfra starter konkurransesesongen innendørs med KM, nasjonale stevner og nasjonale mesterskap.

Se flere bilder på Instagram.