Åsmund Martinsen var treneren bak Andreas Thorkildsens bragder i OL og VM. I helgen er Aksel Stavik Moshagen og Eline Raddum Hvitsand blant utøverne som nyter godt av hans kompetanse.

Sju SLIL-utøvere på kretssamling i Bærum

Sju utøvere fra Søndre Land IL Friidrett deltar denne helgen på Supersamling for sju friidrettskretser i Rudhallen i Bærum Idrettspark. Der mottar de veiledning og treningstips fra landslagsutøvere og trenere til landslagsutøvere.

Det står totalt fire treningsøkter på programmet i løpet av lørdag og søndag. I tillegg er det foredrag om sunn idett og utøvermøte med hekkeløper Vladimir Vukicevic.

To av treningsøktene er øvelsesspesifikke, der utøverne har valgt øvelse på forhånd. De to andre øktene er felles basisøkter for de til sammen 200 deltakerne fra de sju kretsene i Sør-Norge.

Birk Huva Stensth, Aksel Stavik Moshagen, Eline Raddum Hvitsand, Noah Bakken Hesla, Nissi Kongolo, Sander Johnsbråten og Nikolai Stavik Moshagen deltar fra Søndre Land.

Utøverne er samlet hele helgen. Både måltider og innkvartering på Fornebu er inkludert i samlingen, som er et sosialt og fint avbrekk i en for tiden treningsintensiv grunntreningsperiode.

Se flere bilder på Instagram