Skulle på landslagssamling – ble avlyst

Etter flott framgang og gode resultater denne sesongen ble Telma Eid invitert på landslagssamling i Oslo og Bærum kommende helg. Men det blir dessverre ikke noe av. På grunn av koronasituasjonen i og omkring hovedstaden er samlingen avlyst.

Telma var invitert til å delta på samling med rekrutteringslandslaget i mangekamp. Hun er norsk mester for kvinner senior av året både innendørs og utendørs. Da hun vant NM-gull utendørs senket hun også kretsrekorden for Innlandet, og var for første gang over 5000 poeng sammenlagt..

Telma fulgte ut over høsten opp med medaljer i flere øvelser i sitt siste Junior-NM og avsluttet sesongen med imponerende to 4. plasser og en 5. plass i hoppøvelsene under Hovedmesterskapet (NM for senior) i Bergen i september. Hun har satt personlig rekord på seks av sju øvelser i sjukampen denne sesongen.

Telma er for lengst igang med treningen mot en ny sesong, der nye mål er satt både for mangekampen og enkeltøvelser.Etter å ha oppholdt seg på hjemlige trakter i Søndre Land fra mars til i høst, er hun nå på plass igjen med studier i Trondheim.