Caleb Kongolo er en av mange spennende utøvere i lørdagens KM i hopp uten tilløp i Søndre Land-Hallen.

///AVLYST/// KM HOPP UTEN TILLØP I SØNDRE LAND-HALLEN 7. NOVEMBER

Søndre Land IL Friidrett arrangerer i samarbeid med Innlandet friidrettskrets KM i hopp uten tilløp i Søndre Land-Hallen lørdag 7. november klokka 12.00. KM-øvelser er høyde uten tilløp og lengde uten tilløp. I tillegg arrangeres tresteg uten tilløp som øvelse utenfor KM-programmet.

Utenfor KM arrangeres lengde u/tilløp og høyde u/tilløp for J/G 10 år (f. 2010).

I lengde uten tilløp (og tresteg uten tilløp) vil det bli hoppet i sandgrop. Det kan benyttes sko med pigger i tresteg uten tilløp.

Det er femte året på rad Søndre Land IL Friidrett står som teknisk arrangør av dette kretsmesterskapet, som i år arrangeres for første gang som KM for den nye Innlandet friidrettskrets.

Søndre Land IL Friidrett har selv mange sterke utøvere i hoppøvelser uten tillegg. Caleb Kongolo (20) er juniornorgesmester i høyde uten tilløp to ganger, og en gang bronsevinner i seniorklassen. Hans søster Gracia har vunnet både sølv en gang og bronse to ganger i lengde uten tilløp i NM for kvinner senior. Også Josue Kongolo (17) og Telma Eid (21) har NM-medaljer i hopp uten tilløp.

Under KM i fjor ble det satt norsk aldersrekord i høyde uten tilløp i G13. Den var det Nissi Kongolo som sto for. Han stiller i år i G14.

Bak disse gror det for tiden godt i Søndre Land IL Friidrett. Mange av klubbens utøvere i aldersbestemte klasser vil kunne være med i kampen om KM-medaljene. KM er for aldersklassene 11 år (født 2008 eller tidligere) til og med senior.

Påmeldingsfristen i Min Idrett/Sportsadmin er 5. november kl. 23.59.

Startkontingent 100 kroner per øvelse i KM. Ingen startkontingent i tresteg uten tilløp.

Hallen er åpen for oppvarming fra kl. 11.00, og stevnet arrangeres i tråd med smittevernreglene. Det er ikke tilgang på garderober eller dusj under arrangementet.

Trenere som ønsker tilgang til konkurranseområdet må sende en henvendelse om dette til s-mosh@online.no innen påmeldingsfristens utløp. Ingen andre enn deltakere, funksjonærer og akkrediterte trenere vil få tilgang til konkurranseområdet. Øvrige besøkende vil bli registrert ved ankomst og henvist til plasser på tribune.

Velkommen til KM i Søndre Land-Hallen.

OPPDATERING 5. NOVEMBER: KM er avslyst som følge av den siste tidens utvikling i koronasituasjonen. Det arrangeres isteden klubbstevne for utøvere fra Søndre Land.