Med et bilde fra det siste tirsdagstreninga før jul (øverst) og lille julaftenstreninga for de eldste utøverne ønsker Søndre Land IL Friidrett god jul.

SLIL Friidrett ønsker alle en god jul

Søndre Land IL Friidrett ønsker alle aktive, medlemmer, tillitsvalgte, supportere, sponsorer, samarbeidspartnere, støttespillere og friidrettsvenner fjern og nær en god jul og et godt nytt år.

Klubben er til tross for pandemien i ferd med å legge bak seg et år med stor aktivitet. Trenigene har pågått til og med lille julaften, og de eldste og mest ambisiøse av utøverne ligger ikke på latsida selv om julefreden nå er i ferd med å senke seg.

Tirsdagstreningene for barn (fra 11 år) og ungdom har nå jul- og nyttåropphold fram til 4. januar. Konkurranseutøverne, først og fremst de eldste, holder koken også gjennom julen.

Vår egen hall er stengt denne julen, men utøvere i alderen 15+ møtes igjen til felles sprinttrening tredjedag jul. Da er vi så heldige å få komme inn i Limtrehallen i Moelv for ei piggskoøkt. Allerede dagen etter, fjerdedag 28. desember, legger to av klubbens utøvere turen til Tenerife for 14 dagers kretstreningsleir sammen med en stor gruppe andre utøvere fra Innlandet. Blant dem Maria Elvestuen fra Brandbu IF, som er en del av treningsgruppa for 15+ utøverne i vår klubb.

Fra midten av januar står det innendørs konkurranser på terminlista. Hvordan det går med hensyn til pandemien får en vite mer om 14. januar. Vi håper i det lengste at denne innendørssesongen ikke blir en reprise av den forrige, da nesten alt av innendørs konkurranseaktivitet ble avslyst.