Husk lisens for 2022

Vi nærmer oss et nytt år. Det betyr også at det er tid for å løse friidrettslisensen for 2022. Lisensen gjelder alle som fyller 13 år eller mer i 2022, og er pliktig for alle som deltar i arrangementer i regi av Noprges Friidrettsforbund.

Lisensen inneholder en forsikring som gjelder både i forbindelse med trening og konkurranser. Til og med det året en fyller 12 år er en dekket av NIFs barneidrettsforsikring.

Lisens for 2022 betales online her

Det er krav om lisens for å delta i arrangementer i regi av Norges Friidrettsforbund. For arrangementer på bane er det påkrevd helårslisens, for arrangementer utenfor bane kan man velge mellom engangslisens og helårslisens. Engangslisens kjøpes i forbindelse med påmelding til aktuelt arrangement, helårslisens kjøpes i skjemaet i lenken ovenfor.

Det er krav om medlemskap i en klubb for å kjøpe helårslisens. Dersom du ikke er medlem i klubb, finn din nærmeste klubb HER

Det er to typer helårslisens tilgjengelig. Begge dekker lisens for deltakelse i alle arrangement i regi av Norges Friidrettsforbunds arrangørklubber ut kalenderåret. Det er vilkårene i forsikringen som varierer mellom de to lisenstypene.