Søndrelandinger på bamsejobb

Bamselekene i Stangehallen er et kjempestort friidrettsarrangement over tre dager der det trengs svært mange funksjonærer på og utenfor banen for å få det hele til å skli mest mulig sømløst unna.

Det er Hedmark Friidrettskrets som arrangerer stevnet, men med funksjonærer fra mange klubber først og fremst i Hedmark. Også to medlemmer i Søndre land IL Friidrett bidro som funksjonærer sist helg.

Trym Olsson Røen er førsteårs senior som friidrettsutøver, og var dermed et år for gammel til å kunne delta i stevnet. Han bidro i stedet som funksjonær med flere ulike oppgaver. Han var førstehjelpsvakt, gikk med lister til og fra sekretariatet og delte ut bamsepremier.

Kristin holdt orden på rekkefølgen blant deltakerne i lengdegropa.

Trym delta blant annet ut bamsepremier til deltakerne etter endte konkurranser.

Kristin Stavik Moshagen, som er kretsdommer med erfaring som dommer blant annet fra Junior-NM på Brandbu i 2016, bidro som funksjonær i lengdegropa. Her var det klasser med opp til 40-50 deltakere å holde styr på.

Søndre Land IL Friidrett takker for dugnadsinnsatsen som gjorde at vår klubb var representert også i den delen av arrangementet.