Stevne i Søndre Land-hallen lørdag 30. januar

Søndre Land IL Friidrett arrangerer treningsstevne i Søndre Land-Hallen lørdag 30. januar kl. 11.00. Stevnet er åpent for alle årsklasser fra de aller yngste og opp til og med senior. På programmet står øvelsene 60 meter, høyde, kulestøt, lengde uten tilløp, høyde uten tilløp og tresteg uten tilløp.

Det er åpnet for online påmelding gjennom Min Idrett fram til torsdag 28. januar kl. 24.00. Påmelding kan også sendes på e-post til s-mosh@online.no innen samme frist.

Startkontingenten er 50 kroner per utøver uavhengig av antall øvelser. Utøvere som har betalt treningsavgift i Søndre Land IL Friidrett siste år deltar gratis. Ved etteranmelding fram til kl. 10.30 stevnedagen er det et tillegg i startkontingenten på 50 kroner for alle. Etter kl. 10.30 stevnedagen mottas ingen etteranmeldinger.

Det kan benyttes piggsko med inntil 6 mm pigger i alle årsklasser på 60 meter og tresteg uten tilløp. I høyde kan det benyttes piggsko i aldersklassene fra 11 år og oppover.

Tresteg uten tilløp for alle årsklasser og lengde uten tilløp for årsklassene 11 år og eldre vil foregå i sandgrop.

Det er deltakermedalje til alle utøvere i aldersklassene opp til og med 12 år. I øvrige årsklasser er det ingen premiering.

Det blir åpen kiosk og loddsalg under arrangementet.

Velkommen!