Ta idrettens koronavettkurs her

Norges Friidrettsforbund oppfordrer alle i Norsk Friidrett om å ta det koronavettkurset som Norges idrettsforbund nå har lansert. Kurset vil også bli obligatorisk for deler av organisasjonen.

Norges Friidrettsforbund støtter Norges idrettsforbund sin anbefaling om at alle utøvere over 13 år og alle foreldre/foresatte tar dette koronavettkurset dersom man selv skal delta eller har barn som skal delta i trening, kamper og arrangementer i regi av idretten.

Såvel klubben som forbundet oppfordrer alle utøvere over 13 år og alle foreldre og foresatte som selv skal delta eller har barn som skal delta i trening og arrangementer i regi av idretten, samt dommere og funksjonærer og alle ansatte og frivillige i klubbene, til å gjennomføre kurset.

Det tar ti minutter å gjennomføre kurset. Alle som gjennomfører og deretter består den enkle prøven med spørsmål vil få kursbevis tillagt sin idretts-CV i Min Idrett.

I Søndre Land IL Friidrett har allerede styreleder og sportslig leder gjennomført og bestått kurset. Vi ønsker at alle andre som er involvert i klubbens aktivitet gjennomfører kurset innen vi flytter aktivitetene innendørs senere i høst.

Les mer her.

Gjennomfør kurset her.