MØTTE HEDDA HYNNE: Hedda-Elida, Johan (foran) og Noah – her sammen med eliteutøver Hedda Hynne – har deltatt på Norsk friidretts sommerleir denne uken.

Tre SLIL-utøvere på NFIFs sommerleir

Tre utøvere fra Søndre Land IL Friidrett har denne uken deltatt på Norges Friidrettsforbunds sommerleir i Skien for ungdom i alderen 14 til 17 år. Hedda-Elida Johansen (15), Johan Engelien Andresen (14) og Noah Bakken Hesla (15) kan se tilbake på en uke med både friidrettstrening, massevis av aktivitet ellers og sosialt og vennskapsknyttende samvær med jevngamle friidrettsungdommer fra hele landet.

I tillegg møtte de landslagsløper Hedda Hynne, nettopp kommet hjem etter å ha løpt 800 meter i VM.

Base for sommerleiren har i år som de senere årene vært Skien Fritidspark i Telemark. Mange utøvere fra SLIL Friidrett har de senere årene deltatt på sommerleiren, som før den ble lagt til Skien ble avholdt på Rena i Hedmark. Det har vært organisert felles transport fra Oslo t/r Skien.

SLIL Friidrett gir 1000 kroner i støtte til aktive medlemmer som deltar på sommerleiren, og oppfordrer utøvere i alderen 14 til 17 år å sikte seg inn mot neste års sommerleir.

For deltakerne på sommerleiren venter nå en hekstisk konkurransehøst, der blant annet Lerøy-Lekene for 13- og 14- åringer og Ungdoms-NM for 15-19 år står på programmet. Men først skal flere av klubbens utøvere, deriblant Noah og Johan, delta på Norgeslekene på Jessheim førstkommende helg.

Se flere bilder og video fra sommerleiren her.

Les mer om Norsk Friidretts sommerleir her.