Første aktivitetsuke vel gjennomført

Den første av to Gjensidigestiftelsen aktivitetsuker ble fredag avsluttet med bading, grilling og is i Kråkvika ved Randsfjorden nedenfor Hov. Uka har vært preget av blide og spreke deltakere under ledelse av Josue Kongolo, Nikolai Stavik Moshagen og Nissi Kongolo.

Gjennom uka har deltakerne hatt ulike fysiske aktiviteter i Søndre Land Idrettspark, der det også har vært rom for stillestunder med lesing og brettspill. En av dagene var deltakere og ledere på utflukt til utsiktspunktet Løkjehaugen i Lausgarda, mens en annen ble viet Friidrettens Dag. Friidrettens Dag vil si at deltakerne fikk prøve seg på ulike friidrettsøvelser. Resultatene fikk de skrevet rett på startnummeret, som alle fikk med seg hjem sammen med velfortjent medalje.

Fredag innbød værgudene til en spasertur fra idrettsparken og ned til friluftsområdet i Kråkvika. Der var det noen som lot seg friste til å bade, og det ble grillet og spist is.

Kommende uke rykker en ny gruppe deltakere inn til aktivitetsuke to i idrettsparken. Både kommende uke og i den tilbakelagte aktivitetsuke har deltakerne kunnet nyte daglig frisk frukt sponset av Kiwi Hov.

Aktivitetsukene er et gratis tilbud til barn og ungdom i grunnskolealder, og arrangeres av SLIL Friidrett med økonomisk støtte fra Gjensidigestiftelsen.

Takk for moroa til første ukes deltakere 🙂