Vant kulestøt i Indoor Games

Fredrik Stavik Moshagen (13) representerte Søndre Land IL Friidrett blant mer enn 100 deltakere i Indoor Games for 12 til 14 år gamle utøvere i Rudhallen i Bærum mandag kveld 18. januar. Fredrik gikk helt til topps i kulestøt G13 med et lengstetøt på 9,75 meter med trekiloskula. Han oppnådde i tillegg fine resultater i lengde og på 60 meter der det ble henholdsvis 9. og 13. plass i G13.

Indoor Games er en nyskapning av året for å fremme miljø og konkurransetilbud for aldersklassene som har Benditlekene som sitt nasjonale mesterskap i utendørssesongen. Indoor Games består av tre stevner, og de to neste arrangeres i Stangehallen og Nes Arena ved Jessheim senere i vinter.

Deltakerne tar med seg poeng fra alle øvelsene de deltar i under de tre stevnene, og rangeres til slutt etter hvor mange poeng de har oppnådd. Allsidighet er vektlagt, og alle må delta i hver av kategoriene hopp, kast, kort og langt løp i løpet av de tre stevnene for å få full uttelling i sammendraget.

Fredrik tok med seg full poengpott fra kulekonkurransen i Bærum. Han oppnådde også poeng på 60 meter og i lengde. Han løp i tillegg stafett for ett av Oppland og Hedmarks to lag på 4 x 200 meter.

Indoor Games er et tilbud for utøvere i kretsene Oslo, Akershus, Hedmark og Oppland.