Bamseleker over tre dager 16. – 18. mars

Årets store innendørs friidrettsbegivenhet, Bamselekene i Stangehallen, er utvidet i forhold til tidligere år. I år går stevnet over tre dager helgen 16. til 18. mars. For dem som har tenkt seg på stevnet kan det være lurt å planlegge helgen i god tid. I fjor stilte Søndre Land IL Friidrett med en tropp på hele 21 utøvere.

Bamselekene har klasser fra 10 år til og med senior. SLIL-utøverne har mange gode minner fra dette stevnet. I fjor sikret klubbens utøvere seg hele 27 nye personlige rekorder i Stangehallen. Det ble i tillegg sju bamsetitler, seks sølvmedaljer og fire bronsemedaljer i stevnet med innpå 1000 deltakere. Med mange deltakere og stort øvelsesprogram er det lange konkurransedager i hallen, der mange vil måtte være på plass fra klokka 9-10 om morgenen.

Nytt i år er det også at arrangørene tilbyr overnatting på skoler i nærheten av hallen både for utøvere og foresatte. For overnatting på skole er det samlepåmelding gjennom klubbene. Dersom en velger å overnatte på annen måte, eller kjøre fram og tilbake hver dag, er dette noe hver enkelt må ordne selv.

Arrangørene har også spurt klubbene om det kan være foresatte som uansett skal til Stangehallen denne helgen som kan tenke seg å bidra som funksjonær under arrangementet. Fint om de som kan tenke seg dette melder seg på via klubben.

Les mer om øvelsesutvalg, dagsprogram og overnattingstilbudet her

Slik gikk det i Bamselekene i 2017