Flott sommerkveld med nulløp i Kråkvika

Det var en flott sommerkveld i idylliske omgivelser ved Randsfjorden da årets nulløp i Land Løpskarusell ble avviklet i Kråkvika nedenfor Hov onsdag 1. juli. Nulløp går ut på å løpe to runder i en løype på mest mulig identiske rundetider.

Det ble løpt tre ulike løyper, med runder på 600 meter, 800 meter og 1500 meter. Aller best til å holde jevn fart var løpets yngste deltaker, Helene Haugen Vestrum (5). Det skilte kun ett sekund på hennes to rundetider i den korteste løypa.

Signe Andresen (10) holdt også nesten helt jevn fart. Det skiulte kun to sekunder på hennes to rundetider. Roger Vestrum i MV 35-39 ble også trukket med av sin datter, Helene, til en god tidsdifferanse på tre sekunder.

14 løpere stilte til start. Etter løpet var det flere som koste seg med bading og sandvolleyball i finværet i Kråkvika.

Søndre Land IL Friidrett retter en takk til Odd Hølen for sedvanlig god teknisk gjennomføring av løpet. Odd er å regne for en nulløpsgeneral i det utbredte nulløpsmiljøet på Ringerike. Hvert år arrangerer han ett av løpene i ringerikskarusellen i Kråkvika, og årets løp ble arrangert så sent som tirsdag 30. juni med 80 løpere på besøk i Kråkvika. Du kan lese mer om nulløp her.

Her er resultatene: Resultater Kråkvika 1. juli 2015

Land Løpskarusell tar nå sommeropphold fram til 19. august. Da er det landeveisløp (også mulig å bruke sykkel) på distansen Dokka – Odnes som står på programmet.