Friidrettslek fra lørdag 20. juni

Endelig! Nå starter også Friidrettslek – Søndre land IL Friidretts organiserte tilbud til de yngste – årets aktivitet. Fra og med lørdag 20. juni er aktiviteten å finne i Søndre Land Idrettspark på lørdager klokka 11.00 til 12.00.

Normalt pleier Friidrettslek å starte opp innendørs rett etter påske. I år var ikke det mulig på grunn av koronasituasjonen. Nå kan aktivitet for barn igjen drives tilnærmet som normalt. Slik er det også med Friidrettslek.

De allminnelige smittevernreglene som gjelder. Det vil si holde seg hjemme dersom en er syk, og vaske hendene før og etter trening. Utstyr som brukes vil bli desinfisert før og etter aktiviteten. Mer komplisert er det ikke.

Friidrettslek passer for barn i alderen 3 til 11-12 år sammen med sine foresatte. Friidrettslek er en familiesosial aktivitet, der de foresatte er velkomne til å delta i aktiviteten sammen med barna.

Deltakelse på friidrettslek koster 200 kroner for 2020, fordelt på 100 kroner i medlemskontingent til SLIL Friidrett og 100 kroner i deltakeravgift.

Hovedleder for Friidrettslek vil være Ida Storberget. Også noen av klubbens ungdomsutøvere vil som tidligere år være med som instruktører.

For nærmere informasjon kan Ida kontaktes på telefon 40493982 og sportslig leder i klubben, Sæmund Moshagen, på telefon 90824969

Les mer om Friidrettslek her.