Løpegruppa samles hver mandag.

Bli med i Løpegruppa – et mosjonstilbud for alle

Løpegruppa i Søndre Land IL Friidrett har nå holdt det gående i to år. Dette er et mosjonstilbud som passer for alle, uavhengig av fysisk form, og foregår hver mandag kl. 18.00.

– Løpegruppa er til for alle som vil løpe, uavhengig av fysisk form og prestasjonsnivå. Løpegruppas treninger gir muligheter for høy puls, men det er lovlig og ønskelig at det trenes rolig når det er fornuftig. Det betyr at du er hjertelig velkommen på trening også uten full innsats i intervallene, sier Haavard Holstad, som leder aktiviteten.

– Løpegruppas treninger er sosiale. Det betyr blant annet at treningsøktene er lagt opp med møtepunkter i mellom dragene. Ingen trener alene, selv om det er ulike prestasjonsnivåer, sier han.

Løpegruppa er et organisert tilbud i regi av Søndre Land IL Friidrett. Deltakerne oppfordres til å betale medlemskontingent i klubben, som er 100 kroner per år».

Løpegruppa har trening én gang per uke. Du møter når du har lyst og anledning. Gruppa har en egen side på Facebook der det informeres om de ukentlige møtepunktene og er dialog mellom deltakerne.

– Løpegruppa er brukerstyrt. Det betyr at de som møter opp på trening bestemmer hvordan vi planlegger treningsøktene, sier løpegruppetrener Haavard Holstad.

Se løpegruppas Facebokk-side her.

Finn ytterligere informasjon om løpegruppa her.