NORGESLEKENE: Perser på rekke og rad

Aksel Stavik Moshagen (10) satte tre nye personlige rekorder og Nissi Kongolo (12) en ny personlig rekord under Norgeslekene på Jessheim Friidrettsstadion i Ullensaker lørdag.

Norgeslekene for aldersbestemte klasser ble arrangert i forkant av Østlandsmesterskapet for senior, og markerte starten på en konkurranseinstensiv høstsesong i friidrett.

Aksel Stavik Moshagen (10) med ny personlig rekord i lengdesprang.

Aksel Stavik Moshagen deltok i fem øvelser i G10 og satte ny personlig rekord i tre av dem. I liten ball 150g oppnådde han 39,84 meter – en forbedring av PB fra i juni med nesten to meter. I lengde forbedret han PB med to centimeter til 3,44, mens det ble en forbedring av PB i kulestøt 2 kg med 17 cm til 6,97.

Nissi Kongolo (12) vant en gull og en sølv i G12. Her er han i farta på 60 meter.

Nissi Kongolo bet godt fra seg i G12 med seier og ny personlig rekord 10,07 i kule 3 kg. Dette er en forbedring av tidligere PB med 66 cm. På 60 meter ble det andreplass med tiden 8,54. Dette er to tidels sekund raskere enn personlig rekord, men med ´medving litt over det tillatte for rekordnotering (+2,4 m/s).

Sander Johnsbråten var nær personlig rekord på 60 meter i G13.

Sander Johnsbråten (13) var noen få hundredels sekund bak PB på 60 meter med tiden 9,82. I kule 3 kg oppnådde han resultatet 4,87 meter.

Her finner du resultater og omtale av Østlandsmesterskapet lørdag, der tre av klubbens ungdomsutøvere deltok i seniorklassen.

Her er alle resultatene fra Norgeslekene