Telma starter banesesongen på Brandbu

En uke før NM i mangekamp sesongdebuterer Telma Eid (20) med start i tre øvelser under et nasjonalt stevne på Brandbu Stadion lørdag 19. mai. Telma skal teste formen på 200 meter samt kastøvelsene kule og spyd foran neste helgs Norgesmesterskap på Modum i Buskerud.

Telma er første års senior, og i NM er målet å prestere godt nok til at det blir uttak til Nordisk Mesterskap for tredje gang. Nordisk Mesterskap i mangekamp går i år i Norge, med Ull/Kisa som arrangør andre helgen i juni.

Telma har delvis oppholdt seg i Barcelona på studier det siste skoleåret, og kom hjem for bare en uke siden. Hun var hjemme tre måneder midtvinters og fikk med seg blant annet NM innendørs i Rudhallen. Hun var også hjemme en snartur for en måned siden for å delta på samling med rekrutteringslandslaget i mangekamp, men har ut over dette skjøttet treningen på egenhånd i Spania de siste tre månedene.

I Søndre Land er friidrettens utendørssesong ennå ikke kommet skikkelig i gang da det til nå ikke har vært helt klart for utstrakt friidrettsaktivitet i Søndre Land Idrettspark etter vinterens kunstgressdrift. Så langt er gjennomført en tirsdagstrening på kunstgress og to lørdagtreninger med intervalløp. Derfor en det litt tidlig for de fleste av klubbens utøvere å starte konkurransesesongen utendørs, selv om den startet med store nasjonale stevner forrige helg og er igang for fullt med nasjonale stevner både på Brandbu og Fagernes denne helgen.

Se tidsskjema for lørdagens stevne på Brandbu her