Unni Raaum stempler inn hos nulløpsgereral Odd Hølen.

Unni var bare sekundet fra nullen

Unni Raaum holdt jevnest fart av alle da Land Løpskarusell rundet av første halvdel av sesongen med nulløp i Kråkvika ved Randsfjorden nedenfor Hov onsdag 19. juni. På to runder, hver på 1500 meter, hadde Unni bare ett sekund i differanse mellom rundetidene.

Nulløp er en spennende løpsform der det gjelder å holde jevnt fart. Det løpes to runder uavhengig av distanse, og det er differansen i rundetidene som avgjør resultatrekkefølgen. En smultring – null i tidsdifferanse – er det beste en kan oppnå. Dette var altså Unni kun ett sekund fra å prestere i rundløypa i Kråkvika.

Ingeborg var ikke langt unna nullen da hun stemplet inn hos Odd Hølen.

Det stilte opp 11 løpere. I rundløypa på 600 meter stilte fire jenter i G12. Av dem var Ingeborg Lysen Bekkelien nærmest nullen med en tidsdifferanse på bare tre sekunder mellom sine to rundetider. Hedda Grima var ikke langt unna nullen hun heller – kun seks sekunder.

På 800 meter rundene var Hans Lysen kun sju sekunder fra nullen. Næmest Unni på den lange runden var Jens Kristian Lunde med fire sekunder i differanse på rundetidene.

Resultater Kråkvika 19. juni 2019

Land Løpskarusell har nå gjennomført 7 av 12 løp i årets sesong. Det er nå er sommerpause fra til høstsesongen starter med terrengløp ved Ringelia stadion på Vestsida i Søndre Land onsdag 14. august.

Les mer om Land Løpskarusell her.