Aksel Stavik Moshagen ble gullvinner i kulestøt G11 med ny personlig rekord under Veidekkelekene fredag.

VEIDEKKELEKENE FREDAG: Satte ny pers og vant gull

Aksel Stavik Moshagen vant gull i G11 kulestøt under storstevnet Veidekkelekene på Lillehammer fredag. Med resultatet 8,86 meter oppnådde han samtidig en forbedring av personlig rekord (PB) med 37 centimeter.

Ny personlig regord i kule med over en meter for Johan Engelien Andresen.

Ny personlig rekord i kulestøt G11 ble det også til Johan Engelien Andresen. /,40 meter er en forbedring av gamlepersen med med hele 1,05 meter.

Johan var også et hundedels sekund under PB med 13,86 på 60 meter hekk, men her var medvinden +3,2 m/s og dermed over det godkjente for registrering av pers.

Ny, fin lengdekonkurranse av Gracia Kongolo.

Gracia Kongolo (22) gjorde en ny fin lengdekonkurranse, der hun i dag ble stående med 4,94 meter og en 4. plas i kvinner senior. Hun satte pers med fem meter blank i Tyrvinglekene forrige helg.

Elise Tveit Venås skulle løpt 1500 meter i kvinner senior torsdag, men droppet det på grunn av vonde bein etter motbakkeløping forrige helg.

Josue Kongolo sliter fortsatt med stram og vond hamstringsmuskulatur. Han avsto fra å løpe 200 meter fredag etter å ha varmet opp og kjent at det ikke fungerte.

Veidekkelekene med over 1000 deltakere fortsetter på Stampesletta lørdag og Søndag.

Her er alle resultatene fra Veidekkelekene