12 personlige rekorder på fjorårets NM-stadion

Friidrettssesongen 2017 er på hell, men det er ennå tid til å pynte på de personlige rekordene før sommertøyet pakkes vekk for i år. På Brandbu stadion lørdag, der det ble arrangert åpent klubbmesterskap i Brandbu IF/Mohagan Bil Cup 5, deltok en stor tropp på 14 utøvere fra Søndre Land IL Friidrett. De presterte hele 12 personlige rekorder i stevnet.

SLIL-troppen besto av både friidrettslekere og ungdomsutøvere, og aldersspennet i Søndre-flokken spente fra 4 til 21 år. De yngste dro lasset når det gjaldt personlige rekorder, men også de litt eldre presterte godt – igjen.

Helene var en av tre utøvere med tre personlige rekorder på Brandbu stadion lørdag.

Mielat Tesferi Tefay (7), Helene Haugen Vestrum (8) og Hermann Haslerud (9) oppnådde tre nye personlige rekorder hver på like mange øvelsesstarter. Henrik Haugen Vestrum (12) forbedret personlig rekord (PB) på 100 meter, mens Aksel Stavik Moshagen (9) tangerte PB i høyde.

Av ungdomsutøverne var det som flere ganger tidligere denne høsten, Even Rudsengen (16) som forbedret PB. Denne gang i høyde, som han har perset i en rekke ganger denne sesongen. Lørdag flyttet han rekorden sin opp fra 1,56 (oppnådd i forrige stevne på Brandbu) til 1,60. Even hadde deretter hopp på 1,65 som viser at han også har denne høyden inne.

Josue Ilunga Kongolo fløy over lengdegropa på Brandbu stadion, og viste at formen er god også på tampen av sesongen.

SLIL-utøverne avslutter utendørssesongen 2017 med stevne på hjemmebane lørdag 30. september. Da står øvelsene kulestøt, lengde, tresteg og høyde på programmet.

Klubbens utøvere presterte en rekke flotte resultater ellers, tett opp mot personlige rekorder, i det litt hustrige høstværet på Brandbu stadion lørdag. I hoppøvelser og sprint var det dessuten en liten motvind som sammen med få varmegrader påvirket forholdene.

Vi benytter samtidig anledningen til å takke Brandbu IF Friidrett og deres dyktige funksjonærstab for nok en vel gjennomført arrangementssesong på Brandbu stadion. Stevnetilbudet på Brandbu er viktig for rekruttering, trening og konkurranser også i Søndre Land IL Friidrett, siden Brandbu

som naboklubb ligger i vår umiddelbare nærhet litt lenger sør ved Randsfjorden.

Vi viser til komplett resultatliste og bildeserien (lenker nedenfor) for ytterligere rapport fra stevnet.

Her er alle resultatene fra stevnet

SE FLERE BILDER FRA STEVNET