Klart for Indoor Games

Mandag 18. januar går det aller første stevnet i nyskapningen Indoor Games av stabelen i Rudhallen i Bærum. Søndre Land IL Friidrett er representert ved Fredrik Stavik Moshagen (13), som ser fram til å dra på fellestur med andre utøvere i alderen 12 til 14 år fra Oppland og Hedmark.

Indoor Games er en stevneserie på tre stevner gjennom vinteren. De neste stevnene går i Stangehallen og nye Nes Arena på Jessheim de neste månedene. Målet med Indoor Games er å skape miljø og interesse blant utøvere i denne aldersgruppen fram mot kretsene skal ta ut sine lag til 13- og 14-åringenes utendørsmesterskap – Bendit-Lekene – i september.

Indoor Games er et tilbud for 12 til 14 år gamle jenter og gutter fra kretsene Oslo, Akershus, Hedmark og Oppland. Det er selvsagt litt utfordrende å være langveisfarende deltaker en mandagskveld, og Oppland og Hedmark friidrettskretser har organisert felles transport fra Gjøvik via Moelv og Hamar for å gjøre det mulig for flest mulig å delta.

Deltakerne samler poeng gjennom de tre stevnene, og premieringen skjer først etter at alle stevnene er unnagjort. Det vektlegges også allsidighet, der alle må ha minst ett resultat i hver av grenene kort løp, langt løp, hopp og kast i løpet av de tre stevnene for å kunne nå opp i sammendraget.

Søndre Lands representant skal delta i kule 3 kg, 60 meter og lengde i mandagens stevne i Bærum.

Ler mer om Indoor Games her

Se tidsskjema og startlister her