Klart for Stena Idrettsskole

Søndre Land IL Friidrett og Søndre Land IL Håndball gleder seg til å ta i mot 41 påmeldte barn til Stena Idrettsskole i Søndre land-Hallen mandag og tirsdag i grunnskolens høstferie. 22 instruktører fra de to klubbene er klare til å ta i mot barna og gi dem to gøyale, aktive og trygge dager i idrettshallen.

Det er sjette året på rad SLIL Friidrett og SLIL Håndball arrangerer idrettsskole sammen i grunnskolens høstferie. Tilbudet er for barn på 1. til 7. trinn i barneskolen. Søndre land IL Friidretts sportslige leder og hovetrener, Sæmund Moshagen, og Søndre Land IL Håndballs leder og barnehåndballtrener, Kristin Stavik Moshagen, er ansvarlige for hver sin halvdel av idrettsskolen. Med seg har de 12 ungdommer fra friidrett og 8 fra håndball som instruktører.

Stena Recycling er hovedsamarbeidspartner for idrettsskolen for andre året. I tillegg bidrar Totens Sparebank med deltakergaver til barna, mens Kiwi Hov bidrar med frukt og Berthas med vafler.

Les mer om Stena Idrettsskole her

 

Totens Sparebank, som er ern av Søndre land IL Friidretts sponsorer, støtter idrettsskolen med deltajkergaver til deltakerne.

På Stena Idrettsskole skal deltakerne ha det gøy med variert aktivitet i trygge omgivelser.