Stena Idrettsskole vel gjennomført

41 barn og 20 instruktører har skapt liv og røre under Stena Idrettsskole i Søndre Land-Hallen de to første dagene i høstferien. Dette er sjette året på rad Søndre Land IL Friidrett og Søndre Land IL Håndball arrangerer idrettsskole for barn i grunnskolens høstferie.

Her har det vært to dager med fysak av mange slag – med og uten ball. Friidrett og håndball hadde ansvaret for hver sin halvdel hver av de to dagene, og til sammen 20 dyktige instruktører fra de to klubbene sørget for variert aktivitet fra morgen til ettermiddag. For Søndre Land IL Friidrett løste 11 ungdomsutøvere oppgaven som instruktører på utmerket vis nok en gang.

Friidrettsdelen besto hver dag av oppvarming, bevegelighet og prøving av ulike øvelser innen løp, hopp, kast, frekvens og balanse. Mandag trente deltakerne på to ulike øvelser, som de tirsdag fikk prøve seg på med startnummer på brystet. Dette ble gjennomført etter modell av Friidrettens Dag, der resultatene i de ulike øvelsene ble skrevet rett på startnumrene.

Friidrettsøvelsene som ble benyttet var 60 meter, 60 meter hekk, lengde uten tilløp, høyde, tresteg uten tilløp, balanse, frekvenshopp, vertikalhopp, spydkast og kulestøt. Du kan lese om håndballdelen av idrettsskolen på SLIL Håndballs hjemmeside.

Stena Recycling var hovedsamarbeidspartner for idrettsskolen for andre året. I tillegg bidro Totens Sparebank med deltakergaver til barna, mens Kiwi Hov bidro med frukt og Berthas med vafler.

Vi takker deltakerne for to fine dager i Søndre Land-Hallen, og Søndre Land IL Håndball for godt samarbeid for sjette året på rad.

En stor takk også til flinke instruktører, som bidro til mestringsopplevelser og gøyale aktiviteter under trygge rammer. Friidrettens instruktører under idrettsskolen har vært Ask Lindbråten, Trym Olsson Røen, Dag Pettersen, Caleb Kongolo, Josue Kongolo, Olav Bergan Stuedal, Mari Askvig, Anja Ødegård, Even Rudsengen, Jenni Askvig og Fredrik Stavik Moshagen.

SE BILDESERIE HER