KM er blitt Innlandsmesterskapet

KM innendørs for Oppland og Hedmark går av stabelen i Stangehallen helgen 16. og 17. januar. 9 utøvere fra Søndre Land IL Friidrett er påmeldt med til sammen 29 enkeltstarter. KM gjelder årsklassene 11 år til og med sienior. Nytt av året er det at KM for de to kretsene er slått sammen til ett, felles mesterskap, og nå er et Innlandsmesterskap mer enn et kretsmesterskap.

Tidligere var det to kretser bare i Oppland, og kretsmesterskap i hver av dem. Senere er kretsene blitt ens med fylkesgrensene. De senere åra har Oppland og Hedmark hatt felles KM, men med utdeling av to sett med medaljer. Ett for hver av kretsene. Det er det nå slutt på.

Fra og med 2016 er det bestemt at det ikke blir eget kretsmesterskap for verken Oppland eller Hedmark. Nå blir det ett, felles mesterskap, der benevnelsen like gjerne kunne vært Innlandsmesterskapet som å kalle det kretsmesterskap.

Utendørs vil det bli KM på samme måten, men da kun for aldersklassene 11 til 14 år og veteraner. For klassene 15 år til og med senior overtar Østlandsmesterskapet funksjonen som KM, og da felles for alle østlandskretsene.

Se startlister og tidsskjema her

Følgende utøvere fra Søndre Land IL Friidrett er påmeldt til helgens mesterskap i Stangehallen:

G11: Nikolai Stavik Moshagen: LØ: 60 meter-lengde-kule 2 kg. SØ: 200 meter-høyde

J13: Jenni Askvig: LØ: Kule 2 kg

G13: Fredrik Stavik Moshagen: LØ: 60 meter-lengde-kule 3kg. SØ: Høyde

G14: Josue Ilunga Kongolo: LØ: 60 meter-lengde-kule

G15: Even Rudsengen: SØ: 200 meter-høyde-tresteg

J16: Anja Ødegård: LØ: 60 meter-høyde. SØ: 200 meter

G17: Dag Pettersen: LØ: 60 meter-lengde. SØ: 200 meter.

G17: Christoffer Tvinnereim: SØ: Høyde.

J18/19: Telma Eid: LØ: 60 meter-60m hekk-høyde. SØ: 200 meter-lengde-kule.