Nytt stevnetilbud for 13- og 14-åringer

Indoor Games er denne vinteren opprettet som et nytt stevnetilbud for 13- og 14-åringer. Hensikten er å styrke tilbudet til denne aldersgruppa inn mot 13- og 14- åringens mesterskap utendør: Bendit-Lekene. Indoor Games arrangeres over tre stevner i Rudhallen i Bærum, Nes Arena på Jessheim og Stangehallen sør for Hamar.

13- og 14-åringenes utendørsmesterskap går av stabelen på Jessheim Friidrettsstadion den siste helga i august. Dette har status som uoffisielt norsk mesterskap for årsklassene, og avvikles som tre landsdelsarrangementer. På Jessheim samles utøverne fra kretsene på øst- og sørlandet.

13- og 14-åringenes mesterskap har hatt ulike navn opp gjennom årene. Utøvere fra Søndre Land IL Friidrett har deltatt og tatt medaljer både da navnene var NCC-Lekene og Peab-Lekene. Fra 2015 er navnet altså Bendit-Lekene.

Indoor Games, som har til hensikt å bygge miljø og rekruttering, er et tilbud for utøvere fra Oppland, Hedmark, Akershus og Oslo friidrettskretser. Det første stevnet avvikles i Rudhallen i Bærum mandag 18. januar. Deretter førlger Nes Arena på Jessheim og Stangehallen senere i vinter.

Invitasjon Indoor Games 2016

Du kan lese med om Indoor Games her