LERØYLEKENE SØNDAG: Emma ble årets «glad-laks»

Emma S. Haug (14) avsluttet Lerøylekene (Ungdomslekene) med å bli kårets til «årets glad-laks» på Opplands lag. Dette er en hederspris som deles ut til en utøver fra hvert fylke ved avslutningen av mesterskapet. Emma ble kåret til Opplands glad-laks fordi «hun er blid og positiv, snakker godt med alle og har stilt opp i flere uvante øvelser for å sanke poeng til sitt lag i kretskampen».

Her er alle åtte kretsenes gladlakser samlet på premiepallen ved avslutningen av Lerøylekene på Hamar søndag ettermiddag.

Lerøylekene er et mesterskap for 13- og 14 år gamle utøvere. Ute på banen fulgte Nikolai Stavik Moshagen søndag opp sølvmedaljen han vant i kulestøt lørdag med 1,41 meter og delt fjerdeplass i høyde G13. Han hadde deretter gode forsøk på 1,46, som ville vært personlig rekord (PB) med fire cm.

Sander Johnsbråten (13) var tre hundredels sekund fra PB på 60 meter da han løp på 9,78 i motvinden og regnværet i Hamar Idrettspark. Emma S. Haug var 19 hundredels sekund bak sin PB da hun løp 60 meter på 9,87 i J14.

Lise Mari Røvik Engelund hoppet 1,21 meter i høyde i J13, og gjorde deretter gode forsøk på 1,26 – en cm over personlig rekord. Kasper S. Haug var uheldig og ble stående uten resultat i høyde i G14, mens han fikk opp et kast på 16,16 i spyd.

Her er alle resultatene fra Lerøylekene

Slik gikk det lørdag