Nå blir det treninger igjen – men begrenset

Endelig kan vi ønske våre aktive velkommen tilbake på friidrettstrening! Vi gleder oss veldig til å komme igang igjen – under trygge forhold.

Etter to måneder uten fellestreninger blir det nå igangsatt organiserte treninger igjen i Søndre Land IL Friidrett. Treningene blir i begrenset form, og i henhold til nasjonale og lokale myndigheters og idrettens bestemmelser og råd for smittevern.

Maksimalt 20 på trening

I Søndre Land IL Friidrett vil begrenset organisert trening bety at tirsdagstreningene for ungdom 11 år til senior starter opp igjen i Søndre Land Idrettspark fra og med tirsdag 19. mai kl. 19-21. Treningen kan foregå i en gruppe på maksimalt 20 personer, og det vil bli praktisert påmelding til treningene.

Lørdagstreningene kl. 12-14 for konkurranseutøvere 12 år til senior starter opp igjen fra og med lørdag 16. mai. Også denne treningen kan foregå i en gruppe på maksimalt 20 personer. Friidrettslek for barn 0-11 år startes foreløpig ikke opp, men kan bli aktuelt på lørdager kl. 11-12 fra juni. Dette kommer vi tilbake til.

Klubbstyrt aktivitet

Til andre dager og tider er det åpnet for klubbstyrte friidrettstreninger i området for tekniske øvelser i idrettsparkets nordre sving. Denne kan foregå i gruppe på maksimalt 10 personer. Utøvere i Søndre Land IL Friidrett kan også gjennomføre klubbstyrte, organiserte egentreninger i nordre sving.

All friidrettsaktivitet i idrettsparken skal organiseres og styres gjennom sportslig leder i Søndre Land IL Friidrett. Uorganisert aktivitet og egentrening uten at det er styrt gjennom klubben er ikke tillatt av anleggseier.

Smittevernregler

All trening skal skje etter regler for smittevern. Her gjelder både anleggeseier Søndre Land kommunes reglement for Søndre Land Idrettspark og Søndre Land IL Friidretts kjøreregler for friidrettsaktivitet i koronasituasjonen. Disse kan du lese via lenker nederst i denne artikkelen.

De viktigste reglene er at en skal holde seg hjemme om en er syk eller føler seg syk, vaske hender før og etter trening, holde minst to (2) meter avstand og bruke egen drikkeflaske. Alle som skal trene friidrett i idrettsparken skal også ha med seg egen antibac og papirlommetørkle i jakkelommen – og benytte inngangsslusa ved Lausgardsvegen til og fra trening.

Det er viktig at ALLE som skal delta på trening eller på annen måte har tenkt seg til Søndre Land Idrettspark leser og setter seg inn i reglene nedenfor.

ANLEGGSEIERS KJØREREGLER VED SØNDRE LAND IDRETTSPARK UNDER KORONARESTRIKSJONER

KJØREREGLER FRA SLIL FRIIDRETT

KJØREREGLER FRA SLIL FOTBALL