Sommerttur med stevne på Hønefoss

10 utøvere fra Søndre land IL Friidrett tar turen til Hønefoss onsdag 12. august for å delta i Ringerike FIKs hoppstevne. Det er lengde, tresteg og høyde som står på programmet, og Søndre Lands utøvere er påmeldt med til sammen 25 enkeltstarter.

Det er blitt en tradisjon for Søndre Land IL Friidrett å delta på hoppstevnet på Hønefoss den siste onsdagen i skoleferien. Turen kombineres med sosialt opplegg og besøk på Peppes Pizza i Hønefoss sentrum etter stevnet.

SLIL-utøverne har mange gode minner fra dette stevnet, der det har lett for å være godt vær. Værmeldingen lover også det beste foran årets stevne, med gode muligheter for å jakte personlige rekorder.

For en av klubbens utøvere, Christian Kongolo (20),  har stevnet en ekstra inspirasjon. Han har en siste mulighet til å kvalifisere seg for deltakelse i kommende helgs NM junior U22. Han gjorde gode forsøk i lengde og tresteg på Bislett sist lørdag, der han manglet 18 cm på lengdekravet (6,40) og 40 cm på trestegkravet (13,00).

Søndre Land-gjengen som deltar onsdag er Aksel Stavik Moshagen (7), Nikolai Stavik Moshagen (10), Fatou Kamara (12), Fredrik Stavik Moshagen (12), Caleb Kongolo (15), Christoffer Tvinnereim (16), Telma Eid (17), Gracia Kongolo (18), Haldor Hagen Jøsendal (18) og Christian Kongolo (20).